De LEGO Groep wordt voor het tweede achtereenvolgende jaar erkend als het meest gerenommeerde bedrijf ter wereld | 2TTOYS ✓ Official shop<br>

De LEGO Groep wordt voor het tweede achtereenvolgende jaar erkend als het meest gerenommeerde bedrijf ter wereld

BILLUND, 11 april 2024: Vandaag is de LEGO Groep gerangschikt als het meest gerenommeerde bedrijf ter wereld in de jaarlijkse Global RepTrak®100-enquête uitgegeven door de RepTrak Company™.

Chief Executive Officer van de LEGO Groep, Niels B. Christiansen, zei: “Ik ben er erg trots op dat de LEGO Groep in 2024 opnieuw is uitgeroepen tot het meest gerenommeerde bedrijf ter wereld. Dit is een bewijs van de toewijding van onze collega’s die allemaal een rol spelen in bouwen aan een duurzame toekomst en een betere wereld die onze kinderen kunnen erven. Samen werken we aan het creëren van een positieve, blijvende impact en het inspireren van de bouwers van morgen.”

Dit is het tweede jaar op rij dat de LEGO Groep op nummer één staat, en het achtste jaar op rij dat de LEGO Groep in de top drie staat.

Het Global RepTrak®-rapport, ontwikkeld door RepTrak Company™, rangschikt de 100 meest gerenommeerde bedrijven. Het rapport is het meest uitgebreide reputatieonderzoek ter wereld, dat de afgelopen dertien jaar is samengesteld op basis van de diepgaande analyse van RepTrak. RepTrak verzamelt gegevens uit meer dan 230.000 beoordelingen over de perceptie van een verscheidenheid aan reputatie-elementen, waaronder ESG, eerlijkheid op de werkplek, leiderschap, branding en meer.

Bekijk alle LEGO sets HIER

 

Terug naar blog