HOT ITEM
Bestel

LEGO 17101 Boost

Combineer het veelzijdige LEGO®-bouwsysteem met geavanceerde technologie om je creativiteit te stimuleren met de geweldige LEGO BOOST Creatieve gereedschapskist. Download de gratis app op je tablet en volg de stap-voor-stap instructies om elk van de 5 multifunctionele modellen te bouwen en te coderen. Ontdek Vernie de Robot, een robot die beweegt en praat; de M.T.R.4 (Multi-Tooled Rover 4), een robuuste, veelzijdige 'rover' met 4 verschillende uitrustingsstukken, waaronder een schieter met veermechanisme; de Guitar4000, een muziekinstrument met geluidseffecten en veranderende toonhoogte; Frankie de Kat, een interactief huisdier dat speelt, spint en zijn humeur toont; of de AutoBuilder, een automatische productielijn die miniatuurmodellen van LEGO bouwt! Breng je creaties tot leven dankzij de intuïtieve, op pictogrammen gebaseerde coderingsinterface van de app en voltooi een hele reeks activiteiten die voor elk model werden ontworpen. Deze set bevat een speelmat voor gebruik bij specifieke activiteiten en een poster van LEGO BOOST. Ga naar LEGO.nl/devicecheck voor een lijst met alle compatibele apparaat

Breng je LEGO® creaties tot leven en leer programmeren met de geweldige LEGO BOOST Creatieve gereedschapskist, jouw leuke manier van interactie met LEGO stenen. Kies één van de 5 modellen, open de app voor de bouwinstructies, bouw dan het model, pas het aan en programmeer het voor heel veel leuke activiteiten en uitdagingen. Bouw Vernie, je eigen pratende robotvriend, en de pret kan beginnen! Stuur hem door een hindernissenparcours, gebruik zijn schieter om op doelen te leren schieten, laat hem moppen vertellen, dansen en beatboxen, of laat hem zelfs gastheer zijn van een game voor jou en je vrienden. Jij bepaalt wat hij doet! Voltooi de meer dan 60 leuke activiteiten in de app om steeds meer te ontdekken, meer programmeerblokken te verzamelen en je basisvaardigheden in het programmeren te vergroten. Herbouw je model om nieuwe games en programmeerblokken te ontdekken; elk model heeft zijn eigen vaardigheden en missies. Kies uit de M.T.R.4 (Multi-Tooled Rover 4), Guitar4000, Frankie de Kat of de AutoBuilder die je allemaal met je smartphone of tablet bedient. En als je alle uitdagingen hebt voltooid, kun je het creatieve canvas van de app openen om je eigen creaties te bouwen en te programmeren om ze geweldige dingen te laten doen. Er zijn geen grenzen aan wat je kunt maken!

• Inclusief een LEGO® gemotoriseerde hub, extra motor en een sensor voor kleur en afstand, plus meer dan 840 LEGO elementen.
• Programmeer Vernie de Robot zodat hij danst, op het doel schiet, beatboxt, zijn hockeystick gebruikt of zelfs een spelletje speelt.
• Bouw de M.T.R.4 (Multi-Tooled Rover 4) en kies uit diverse gereedschappen en aanpassingen om missies te voltooien of om tegen andere rovers te vechten.
• Leer een liedje te spelen en swing mee met de Guitar4000.
• Zorg voor je eigen huisdier met Frankie de Kat. Geef hem het juiste voedsel, anders wordt hij verdrietig!
• Bouw, programmeer en bedien de AutoBuilder om echte LEGO® miniatuurmodellen te maken.
• Bouw en programmeer robots en modellen en voltooi meer dan 60 spannende activiteiten in de LEGO® BOOST app, die beschikbaar is voor bepaalde iOS, Android en Kindle smartphones en tablets. Ga naar LEGO.com/devicecheck voor een lijst met alle compatibele apparaten.
• Echt programmeren is omgezet in een intuïtief en gebruiksvriendelijke slepen-en-neerzetten programmeerinterface, voor iedereen van 7 jaar en ouder. Leer over herhalingen en variabelen en ontwikkel de STEM- en creatieve probleemoplossingsvaardigheden en fantasie door te schakelen tussen begeleid spelen en spelen met een open einde.
• De stapsgewijze uitdagingen zijn geschikt voor beginners en helpen de programmeervaardigheden te vergroten.
• Combineer met de LEGO® City 60194 Poolonderzoekstruck om het voertuig te besturen en te bedienen! Gebruik de app om de vorkheftruck te bedienen, monsters te onderzoeken met de kleursensor, de walvis terug in het water te helpen en nog veel meer, voor een interactieve ervaring als nooit tevoren.
• Combineer met LEGO® NINJAGO® 70652 Stormbringer en bevrijd de Bliksemdraak! Gebruik de app om het angstaanjagende beest te bedienen, vuur de schieters af, maak een schietstoel met kleurregistratie en nog veel meer.
• Dit product werkt op batterijen (niet bijgeleverd).