vandaag besteld via de website: vandaag verstuurd... of we brengen jouw bestelling persoonlijk naar jouw thuis! Lees meer >>>

Ondanks dat we door de nieuwe Corona regels onze winkel deuren moeten sluiten, worden via de webshop bestelde items zoals normaal verzonden via de pakketdienst. Maar we hebben ook gezocht naar een mogelijkheid om jou te helpen LEGO en PLAYMOBIL sets in huis te hebben zonder dat je de deur uit hoeft te gaan en zonder tussenkomst van een pakketdienst. We komen jouw bestelling persoonlijk thuis afleveren voor slechts 2,99! Deze service is van toepassing als jouw postcode valt binnen het gebied 5211 tm 5237 en 5320 tm 5321 (Hedel). Uiteraard versturen we ook op de vertrouwde manier als je niet in het postcode gebied woont.


HOE HET WERKT

  1. Bestel jouw sets via de website www.2ttoys.nl
  2. Kies bij de verzendkosten de optie "Thuisbezorgd door 2TTOYS". Deze mogelijkheid geldt alleen als jouw postcode valt in het volgende postcode gebied: 5211 tm 5320 en 5320 tm 5321 (Hedel).
  3. Reken af via de betaalmogelijkheden van de website. Contant betalen bij afleveren is NIET mogelijk in verband met de veiligheid van onze medewerker. Pas als jouw bestelling is betaald komen we deze bij jouw thuis afleveren.
  4. Vandaag besteld voor 16:00 betekent dat jouw bestelling vandaag wordt afgeleverd op maandag tot en met vrijdag tussen 19:00 en 21:00, op zaterdag en zondag tussen 11:00 en 15:00. We kunnen helaas geen specifiekere tijd afspreken, andere tijden zijn niet mogelijk. Weet je zeker dat je niet thuis bent, dan kun je via "afleveren op ander adres" een alternatief adres opgeven. Let op: ook voor deze optie geldt dat de postcode waar we kunnen afleveren valt binnen het postcode gebied. Maar dit werkt ook andersom: als je buiten het postcode gebied woont maar je wil jouw bestelling afgeleverd krijgen in het postcode gebied, dat kan. Geef dat aan in de optie "Alternatief afleveradres"
  5. Jouw bestelling wordt op de dag van bestelling tussen 19:00 en 21:00 persoonlijk afgeleverd door een medewerker van 2TTOYS