Bouw je eigen avontuur met Cobi. Dit Poolse speelgoedmerk produceert blokjes waarmee je een eigen set en verhaallijn kan bouwen. Voor stoere kinderen zijn er blokjes in de thema's actie, oorlog en avontuur. Ook voor de liefhebbers van dieren en feeën heeft Cobi blokjes. Wanneer je start met bouwen, zijn we er van overtuigd dat je het leuk gaat vinden. Door te bouwen met blokjes kunnen kinderen hun fantasieën uiten tijdens het spelen. Maar ook voor volwassenen zijn de bouwblokjes van Cobi leuk. Bouwen met blokjes kan ontspannend werken en het resultaat is altijd weer een grote verrassing. Er zijn veel verschillende soorten pakketten te koop waarmee je steeds een nieuwe wereld kan creëren of een al bestaande wereld kan uitbreiden. De pakketten zijn ook leuk als verjaardagscadeau. Voor iedere wens en binnen ieder budget is een passende set te vinden. Met Cobi bouw jij je eigen avonturenwereld.

COBI Tanks... ben jij benieuwd naar hoe de tanks uit de tweede wereld oorlog er uit zagen? bekijk dan de supermooie sets van COBI.

Niet alleen tanks werden gebruikt tijdens de Tweede Wereld oorlog. Zo waren er ook ambulances in gebruik. COBI heeft enkele bijzondere voertuigen in het assortiment

COBI maakt ook tanks met afstandbediening. Bekijk de supergave sets van COBI en bouw een tank die je met je telefoon kunt bedienen.

Of wat denk je van mooie historische vliegtuigen? Bekijk ze allemaal op de speciale site van COBI vliegtuigen.

Echt drijven kunnen ze niet, maar deze slagschepen en onderzeeers zijn een aanwinst op jouw verzameling.