LEGO City...

LEGO City is misschien wel de bekendste LEGO. Met thema's als LEGO Brandweer, LEGO Politie en LEGO Ruimtevaart. Leef je uit met de onderwater wereld lijn met duikers en onderzeeërs, maak mooie ritjes met je LEGO City auto en rijd met de trein over de door jou gemaakte trein baan.

Met de LEGO® City speelsets kunnen kinderen zich verdiepen in een realistische open wereld waarin van alles kan worden ontdekt en on derzocht. Ze bouwen zelf de gedetailleerde gebouwen en stoere voertuigen met verschillende speelthema's, die ideale mogelijkheden bieden voor het bedenken en met vrienden naspelen van allerlei verhalen met het dagelijks leven als uitgangspunt. Met LEGO City sets kunnen kinderen hun fantasie aan het werk zetten en heerlijk op hun eigen manier spelen!

LEGO CITY POLITIE

Ben jij een stoere politie man? Help jij de City Politiemannen met het vangen van de boeven, sluit je aan bij de City Politie. De leuke nieuwe sets van LEGO Police helpen jou bij het voorbereiden van jou op de stoere klus om agent te worden. Met de politie auto;s, motoren, helikopters en vliegtuigen zijn de City agenten voorbereid op de moeilijkste klussen.

 

Zoek iets gemakkelijker te bouwen sets? kijk dan eens bij lego juniors