LEGO 60194 City Noordpool ontdekkingstruck met rupsbanden

6 - 8
LEGO 60194
322 LEGO's
BESTEL
  • Beschrijving
  • Meer

LEGO 60194 Noordpool ontdekkingstruck

LEGO 60194 Stoere en sterkte  Noordpool ontdekkingstruck die gemakkelijk over het ijs rijdt, met de felxibele rupsbanden. Lees meer...

Verken het lastig begaanbare terrein met de LEGO City 60194 Poolonderzoekstruck met rupsbanden aan de voorkant en 4 terreinbanden, een antenne, lampen, een analysestation aan boord, ruimte voor andere apparatuur en laadruimte voor de sneeuwscooter met bewegende rupsband. Deze leuke set bevat daarnaast een ijswand/-boog met doorschijnende blokken en sonarbakens, een boor en een ijsgrot met doorschijnende blokken en ruimte voor de ijsbeer. Deze LEGO City poolexpeditieset is inclusief 3 LEGO minifiguren van onderzoekers en een hondenfiguur.

  1. Inclusief 3 LEGO minifiguren: 2 chauffeurs en een bioloog, plus LEGO figuren van een ijsbeer en een sledehond.
  2. De Poolonderzoekstruck heeft rupsbanden vooraan, 4 terreinbanden, een antenne, lampen, een analysestation aan boord, laadruimte voor de sneeuwscooter en ruimte voor andere apparatuur.
  3. Ook inclusief een ijswand/-boog met doorschijnende blokken en bakens, plus een ijsgrot met doorschijnende blokken en ruimte voor de ijsbeer.
  4. Accessoires: een radio, een tablet, een boor, een camera, 2 sonarbakens en een verrekijker.
  5. Verdiep je in de geheimen van de toendra met deze onderzoekstruck met rupsbanden.
  6. Geef via de radio van de truck door dat je een interessante locatie hebt gevonden en ga daarna eens van dichterbij kijken met de sneeuwscooter.