Er is een mysterieuze 13e LEGO D&D minifiguurcode – maar 2TTOYS weet hoe het zit

Er is een mysterieuze 13e LEGO D&D minifiguurcode – maar 2TTOYS weet hoe het zit

Er duikt een mysterieuze LEGO Dungeons & Dragons minifiguurcode op op sommige dozen in het Verenigd Koninkrijk, maar raak niet in paniek: je kunt nog steeds alle 12 personages vinden met Brick Search.

De Brick Search-app heeft momenteel bevestigde en geverifieerde codes voor elk 71047 Dungeons & Dragons-minifiguur in de VS, en het team werkt hard om de codes in het VK en de EU te verifiëren. Als je een D&D-doos scant met Brick Search en het resultaat is een enkel personage, dan is dat wat erin zit, geen twijfel mogelijk. Maar als je een bepaalde code scant die overal in het VK opduikt, krijg je een iets ander resultaat.

Naast de 12 codes die uniek zijn voor elk personage in 71047 Dungeons & Dragons, heeft het Brick Search-team meerdere meldingen ontvangen van een mysterieuze 13e code die toebehoort aan Tasha the Witch Queen of Szass Tam. Je hebt dus 50/50 kans is op wat erin zit.

Je zult echter niet in het donker ronddwalen: het 2TTOYS Team heeft de betreffende code al geïdentificeerd, dus als je hem vindt en scant met de app, krijg je een bericht dat je een zeldzame Dungeons & Dragons-doos vasthoudt die Tasha of Szass zou kunnen bevatten. Op basis van de rapporten tot nu toe lijkt het waarschijnlijker dat het Tasha is, maar de code is ook voor Szass gebruikt.

We houden een telling bij om te bepalen welke van de twee het waarschijnlijkst is, dus als je deze ongrijpbare code tegenkomt en besluit om de dobbelstenen te gooien om te zien wat er in de doos zit, dan kunnen we je laten weten wat de meest waarschijnlijke kans is.

Het is lastig om op dit moment te zeggen of deze code in alle productieruns van LEGO 71047 Dungeons & Dragons zal verschijnen of dat deze per ongeluk in de Britse winkelrekken is beland, maar we hebben contact opgenomen met de LEGO Group voor verduidelijking. Als deze code uiteindelijk alleen in deze eerste productierun terechtkomt, kan die 13e code een moeilijk te vinden verzamelobject blijken te zijn als je alle codes probeert te verzamelen...

Vergeet niet dat dit niet betekent dat het onmogelijk is om Tasha the Witch Queen of Szass Tam specifiek te vinden: elk van die personages heeft ook zijn eigen unieke code, en als je een doos scant en Brick Search je vertelt dat er een ondubbelzinnig in zit, dan is dat degene die je hebt gevonden. Het is alleen die schurkachtige 13e code die het 50/50-bericht retourneert.

LEGO 71047 Dungeons & Dragons debuteert officieel bij 2TTOYS op 1 september, maar het deze set is al te pre-orderen.

Zorg ervoor dat je Brick Search downloadt op Android of iOS voordat je op pad gaat, zodat je klaar bent om te scannen naar je favoriete personages. 

Wat is dit met een 13e LEGO D&D code?

Naast de 12 reguliere codes die uniek zijn voor elk van de personages in 71047 Dungeons & Dragons, heeft het Brick Search team meerdere meldingen ontvangen dat er een mysterieuze 13e code in het wild is - en deze zou kunnen behoren tot Tasha the Witch Queen of Szass Tam. De meest waarschijnlijke optie op dit moment lijkt Tasha te zijn, maar de code is tot nu toe voor beide personages gebruikt.

Hoe weet ik of ik een mysterieuze LEGO D&D doos heb?

Je hoeft niet zelf te raden of je de bonuscode hebt. Als je hem tegenkomt en scant met Brick Search, weet de app dat en vertelt je direct dat deze specifieke doos Tasha the Witch Queen of Szass Tam zou kunnen zijn. Als je een doos scant en het vertelt je dat je een van die personages specifiek hebt, dan is dat geweldig nieuws, je hebt de unieke identificatiegegevens voor die minifiguren opgepikt en hoeft niet te dobbelen om een ​​van de twee te krijgen.

Kan ik nog steeds garanderen dat ik Tasha the Witch Queen en Szass Tam vind?

Ja - zowel Tasha the Witch Queen als Szass Tam hebben hun eigen unieke codes die kunnen worden gebruikt om ze individueel te identificeren. Als je een van de codes tegenkomt die uniek zijn voor Szass Tam of Tasha the Witch Queen, zal Brick Search je een specifiek minifiguur laten zien, wat garandeert welke erin zit.

 

BESTEL NU DE LEGO DUNGEONS & DRAGONS MINIFIGUREN SET

Terug naar blog