LEGO IDeas: The Legends of Zelda | 2TTOYS ✓ Official shop<br>

LEGO IDeas: The Legends of Zelda

Een officiële 'LEGO Legend of Zelda' is een gedachte die bij veel mensen is opgekomen in de 25 jaar sinds 'The Legend of Zelda' voor het eerst door Nintendo werd uitgebracht. Met de oneindige mogelijkheden van wat er met LEGO kan worden bereikt en de meeslepende ervaring die wordt gecreëerd door de fantasiewereld van The Legend of Zelda, hebben veel fans geprobeerd hun eigen LEGO Zelda-gebruiken en -creaties te maken. Met zulke toegewijde fans van aangepaste LEGO Zelda zou het zowel de serie als de fans zeker recht doen als Nintendo en The LEGO Group zo'n wenselijk LEGO-thema zouden uitbrengen.
Ontwerper By mingles heeft een set ontworpen en ingediend bij LEGO Ideas ter beoordeling. Als er genoeg stemmen op deze set zijn, dan neemt LEGO deze misschien in productie.


"Het afgelopen jaar heb ik persoonlijk enorm veel tijd besteed aan het ontwerpen van deze 3D-modellen van LEGO-voorwerpen uit de Legend of Zelda-serie. Ondanks dat ik ze via de 3D-printservice Shapeways kan vervaardigen voor daadwerkelijk gebruik in LEGO, hebben ik en vele andere fans een sterk verlangen om een officiële LEGO-versie van de franchise te zien".

"De items op LEGO-schaal die ik hierboven heb ontworpen, zijn slechts een klein deel van wat in theorie zou kunnen worden bereikt met de officiële Legend of Zelda LEGO. Samen met een officiële inventaris van items, zwaarden, hoeden en schilden zou er een enorme hoeveelheid locaties en scenario's zijn die in sets kunnen worden uitgespeeld".

"De hierboven getoonde set is van de finale van The Legend of Zelda: Ocarina of Time. Dit is een van de meest iconische momenten van het spel, met alle drie de hoofdpersonages in volwassen vorm. Het orgel is te horen tijdens de beklimming van Ganon's Castle en speelt een belangrijke rol bij het bouwen van de ophanging terwijl Link de schijnbaar eindeloze trappen beklimt om te helpen bij de redding van prinses Zelda"

"Naast een set die een iconisch moment uit de serie vertegenwoordigt, vind ik dat het ook nodig is om meerdere zwaarden, schilden en items toe te voegen, omdat deze zo'n grote en belangrijke rol spelen in de serie.

Check out my Flickr page for high resolution and older images from the project!

Thank you everybody for your support!

By mingles (de ontwerper die deze set heeft ingeleverd ter beoordeling bij LEGO Ideas). Klik HIER voor het orginele bericht op LEGO Ideas. We kunnen je op de hoogte houden als je op "HOU ME OP DE HOOGTE" klikt via DEZE link

 

Terug naar blog