LEGO TAYLOR SWIFT | 2TTOYS ✓ Official shop<br>

LEGO TAYLOR SWIFT

De fans van Taylor Swift geven niet op. Een ander Lover House haalde de LEGO Ideas Review. Het Taylor Swift's Lover House uit donnydings wist na 212 dagen de vereiste 10.000 fanstemmen te verzamelen en is daarmee de 25e kandidaat voor de 2e beoordelingsfase in 2023.

  



Dit is een zeer gedetailleerde replica op minifiguurschaal van het iconische Lover House van Taylor Swift. Het huis, dat te zien is in de Lover-muziekvideo en op haar officiële website, vertegenwoordigt alle tijdperken van Taylor.

De set is modulair - elke kamer en verdieping kan worden gescheiden om gemakkelijke toegang tot elk deel van het gebouw mogelijk te maken. De set bestaat uit 10 modulaire kamers op basis van hun albums van hun debuut tot en met Midnights.

  

Het Taylor Swift Lover House bestaat uit 2.763 onderdelen en wordt geleverd met 15 minifiguren. Personages zijn onder meer 10 Taylor's gebaseerd op hun optredens in de Lover-muziekvideo en één gebaseerd op de Anti-Hero-muziekvideo, evenals 4 Joe Alwyns, die verschijnt als Taylor's minnaar in de afbeelding van de website.

Het is duidelijk dat we een liefdeshuis nodig hebben, want de Swifties geven niet op. Ook al kon het Lover House uit de 3e reviewfase 2022 de LEGO ontwerpers niet overtuigen, we mogen nog hopen. In de 1e beoordelingsfase in 2023 haalde een ander huis de beoordeling, die nog steeds wacht op een beoordeling: Taylor Swift - Lover House. En zelfs in deze fase is er nog een wedstrijd: Taylor Swift "Lover House".

  

Terug naar blog