Welkom op het LEGO gedeelte van 2TTOYS. Met LEGO kun je bouwen wat jij wil bouwen, volgens de bouwtekening of verzin zelf een bouwwerk. DUPLO is speciaal voor de jonge bouwer, grote blokken met felle kleuren. Ben je een ervaren bouwer? Kijk dan eens bij LEGO Technic of Creator Expert.

LEGO Friends, de leukste LEGO voor meisjes... maar ook jongens mogen er mee spelen hoor. Natuurlijk bij 2TTOYS
LEGO City bij 2TTOYS
LEGO® Technic sets bieden een intensief en spannend bouwproces voor zowel kinderen als volwassenen. De sets variëren in grootte: van wat kleinere voertuigen, vliegtuigen en machines tot reusachtige, enorm gedetailleerde modellen met speciale functies die worden aangedreven door LEGO Power Functions motoren. De LEGO Technic replica's zijn ontwikkeld in nauwe samenwerking met toonaangevende fabrikanten van voertuigen en machines en worden gekenmerkt door een hoge mate van realisme en authenticiteit. Met de stenen uit de 2-in-1 sets kan bovendien een alternatief model worden gebouwd, voor dubbel bouw- en speelplezier.
LEGO DUPLO bij 2TTOYS
LEGO Ninjago bij 2TTOYS
LEGO Toy Story nij 2TTOYS

Ben jij een stoere Ninja…

Of misschien een piloot...

Of een dappere politeagent?

LEGO City, auto's, trucks, treinen, politie, brandweer en ruimtevaart bij 2TTOYS.NLDe LEGO® Classic bouwsets bieden inspiratie voor veelzijdig, fantasierijk, actief en creatief spel. De vrolijk gekleurde stenen in a llerlei vormen en maten omvatten deuren, ramen, wielen en elementen met speciale opdruk die de fantasie van bouwers van alle leeftijden zullen prikkelen. Er is keuze uit een breed assortiment op leeftijd aangepaste sets inclusief instructies die inspiratie bieden en waarmee jonge bouwers hun creatieve vaardigheden kunnen ontdekken. LEGO Creator 3 in 1. Bouw, haal uit elkaar, bouw, haal uit elkaar en bouw. Maar liefst 3 sets kun je bouwen met deze 3 in 1 setsLEGO Creator Expert, auto's, gebouwen, kermis attracties bij 2TTOYS.NLHet verhaal van de LEGO® Elves speelsets is dat van een jong meisje dat een magisch portaal vindt in haar tuin, en de fantastische avonturen die ze beleeft in het land Elvendale met de Elfen die daar wonen. De sets bieden kinderen urenlang bouw- en speelplezier met interessante, mooie figuren en geheimzinnige boslandschappen: ze kunnen zich verdiepen in een mysterieuze wereld vol spanning en avontuur en hun belevenissen delen met vrienden, vriendinnen en familieleden.LEGO® Friends speelsets bieden een prettige en leuke bouw- en speelervaring die is gebaseerd op de levens van vijf hartsvriendinnenBeleef de spannende avonturen van de LEGO Dinosuarussen van Jurassic WorldLEGO Minifiguren, spaar jouw complete verzameling uit tot een LEGO bevolking.LEGO Ninjago, wordt een stoere Ninja krijger met de sets van LEGO NinjagoLEGO Overwatch is een van de meest populaire spellen ter wereld. LEGO is daarom trots om de samenwerking aan  te gaan en dit geweldige spel in blokjes naar jouw kamer te brengenLEGO Speedchampions, LEGO® Speed Champions sets zijn prachtige, realistische automodellen van bekende merken als Audi, Bugatti, Chevrolet, Ferrari, Ford, McLaren, Mercedes-Benz en PorscheLEGO® Technic sets bieden een intensief en spannend bouwproces voor zowel kinderen als volwassenen. De sets variëren in grootte: van wat kleinere voertuigen, vliegtuigen en machines tot reusachtige, enorm gedetailleerde modellen met speciale functies die worden aangedreven door LEGO Power Functions motoren. De LEGO Technic replica's zijn ontwikkeld in nauwe samenwerking met toonaangevende fabrikanten van voertuigen en machines en worden gekenmerkt door een hoge mate van realisme en authenticiteit. Met de stenen uit de 2-in-1 sets kan bovendien een alternatief model worden gebouwd, voor dubbel bouw- en speelplezier.LEGO The Simpsons in LEGO, hoe leuk is dat! Met Homer, Marge, Bart en Lisa... natuurlijk bij 2TTOYSLEGO Hidden SideDe nieuwste LEGO sets nu beschikbaar bij 2TTOYSLEGO komt met speciale sets met het bekende Stranger Things thema. Deze serie, bekend van Netflix, is erg populair. De serie gaat over bovennatuurlijke gebeurtenissen.

Het motto van LEGO is bouwen, uit elkaar halen en combineren. Binnen de verschillende lijnen van LEGO is dat uiteraard mogelijk. Een Batman set is gemakkelijk te combineren met een andere Batman set. Maar wist je dat er ook tussen de sets gecombineerd kan worden? Zo kun je sets uit de Juniors lijn gemakkelijk combineren met een set uit de Creator lijn. Dat is gemakkelijk! Maar ook... gooi alle LEGO op een grote hoop en verzin zelf een mooi bouwwerk. Als je techisch bent dan kun je de onderdelen van de LEGO Technic items met elkaar combineren tot een ander technisch bouw werk. Voeg een motor toe uit de Power Functions lijn en laat je kunnen zienLEGO® is het allerleukste speelgoed dat er is! Van LEGO kun je alles maken. Maar waar kun je LEGO het goedkoopste kopen? Natuurlijk bij de leukste, gezelligste en goedkoopste LEGO dealer van Nederland, 2TTOYS uit Den Bosch