update inzamelingsactie voor jayden

"Zo, dat is veel!"

Zaterdag 23 maart 2019 was het zo ver: Jayden kwam naar de winkel van 2TTOYS in Den Bosch en kreeg het ingezamelde PLAYMOBIL in ontvangst. Meer dan tien flinke dozen Playmobil stonden zaterdag op Jayden te wachten in een speelgoedwinkel in Den Bosch. De 12-jarige Jayden uit Rijen raakte zijn zeldzame Playmobilverzameling kwijt bij een ongeluk. Er werd een inzamelingsactie gehouden en zaterdag kon Jayden de spullen eindelijk in ontvangst nemen. Simone van Nuland is de eigenaresse van de speelgoedwinkel en ook een goede vriendin van het gezin. Zij is de inzamelingsactie gestart. “Ik vind het echt geweldig om te zien wat mensen allemaal hebben opgestuurd. Ik ben ook ontroerd door sommige verhalen. Zo was er een ouder echtpaar dat hun kind twintig jaar geleden is verloren. Ze konden de spullen eerder nooit wegdoen, maar nu geven ze die toch aan Jayden." VIDEO


Iedereen bedankt voor de hulp

"Het is overweldigend..."

Jayden is heel blij met alle spullen die hij krijgt. En het zijn niet alleen de dozen in de speeltgoedwinkel. Hij kreeg al veel thuisgestuurd en op een beurs kreeg hij ook van verschillende mensen auto’s en kazernes. Er komen nog verschillende dozen aan. "Het is gewoon overweldigend", zegt John Boluyt, de vader van Jayden. Zelfs PostNL dacht mee met de 12-jarige verzamelaar, want zij stelden een antwoordnummer beschikbaar zodat mensen gratis spullen kunnen opsturen. In één klap raakte Jayden zijn verzameling kwijt. Op de A12 bij Driebergen kreeg hij een auto-ongeluk en de bakken met speelgoed lagen verspreid over het asfalt. De bezemwagen veegde alles op, Er was niks meer over. De collectie van Jayden was niet zomaar een collectie. Om specifiek te zijn: het ging vooral om brandweerauto’s en kazernes, soms van wel veertig jaar oud. Op twee dingen na was alles compleet. Jayden: "Ik denk niet dat ik hem nog ooit compleet krijg, de oudere auto's zijn niet meer te vinden." Met het speelgoed dat hij zaterdag kreeg, is in ieder geval het begin gemaakt van een nieuwe verzameling. VIDEO


Wat een overweldigende reacties hebben we gekregen over de Jayden’s PLAYMOBIL inzamelingactie. Zelfs het jeugdjournaal zond een filmpje uit over Jayden, klik op zijn foto om de link van het NOS jeugdjournaal te openen. Ook is er door kranten, de radio en tv veel aandacht aan Jaydens verhaal besteed.
Klik op het betreffende logo om het item te zien/horen.
 
Jij kunt helpen om de verzameling van Jayden weer compleet te malen. Alle PLAYMOBIL sets zijn welkom, als de set niet in het assortiment van Jayden past dan maken we er een ander kind blij mee. Daarover houden we u op de hoogte op onze site en social media.Er zijn 3 manier om Jayden blij te maken met jouw sets:


1. Je kunt PLAYMOBIl afgeven bij een van de volgende punten:
Den Bosch, 2T-Toys, Orthen 16 (www.2ttoys.nl)
Hoorn centrum, Kelcha Toys, (www.kelcha.nl)
Breda, Happy Station, NS Treinstation Breda (www.facebook.com/happystationbreda/)
Wilt u zelf een verzamelpunt worden, dan horen we dat graag via de mail: info@2ttoys.nl
 
2. Je kunt een donatie doen, ieder bedrag is welkom:
    * NL27 KNAB 0258 6607 83 tnv 2T-Toys Jayden.
 
3. Je kunt je set opsturen naar onze winkel:
    2T-Toys
    Orthen 16
    5231 XS  Den Bosch

Als u Playmobil sets wilt opsturen, stuur dan een mailtje aan info@2ttoys.nl, met daarin je naam, adres en de sets die je wil opsturen. Je ontvangt dan een formulier van ons en een antwoordnummer, beschikbaar gesteld door Post.nl! Daarmee kun je je pakket gratis naar ons toesturen. Op het antwoordnummer kunnen we een beperkt aantal pakketten ontvangen, je helpt ons door het pakket voldoende gefrankeerd aan ons te verzenden.
 
PLAYMOBIL dat dubbel binnen komt of niet past bij Jayden zijn verzamling, wordt doorgegeven aan een ander goed doel, bijvoorbeeld Villa Pardoes.