INSTRUCTIES VOOR INTERACTIEF BOUWEN

Op zoek naar een manier om het bouwen met LEGO® stenen wat makkelijker te maken? Met Instructions PLUS, de gebruiksvriendelijke digitale bouwinstructies voor smartphones en tablets, kun je niet alleen op je 3D-model inzoomen, hem draaien en bekijken, maar kun je ook gebruikmaken van de doorschijnende modus! Dowload de software, scan de QR code op de verpakking en zie jouw interactieve bouwtekeningen. De Apps zijn te downloaden via deze links:

  1. SCAN de QR-code op de voorkant van het instructieboekje van geselecteerde sets.

    Als je de LEGO® Bouwinstructies app nog niet op je smartphone of tablet hebt geïnstalleerd, word je doorgestuurd naar de App Store zodat je de app kunt downloaden.

  2. TIK op "BEGIN MET BOUWEN" en begin met bouwen!

DOORSCHIJNENDE MODUS

Met de speciale doorschijnende modus kun je je 3D-model tijdens iedere stap van het bouwproces bekijken en zie je precies waar de volgende steen moet.

DRAAI

Soms wordt alles een stuk duidelijker wanneer je het vanuit een andere hoek bekijkt. Draai je model rond om alle kanten te bekijken!

ZOOM

Weet je niet zeker waar de volgende steen precies moet? Zoom in op je model om de details te bekijken en doe het in één keer goed!

HOUD JE VOORTGANG BIJ!

Je kunt zien hoe ver je bent met bouwen en vervolgens heel eenvoudig verdergaan waar je was gebleven. Bovendien heb je zo één plek voor al je bouwinstructies!

Welke sets zijn geschikt?

De sets hier onder zijn geschikt voor het gebruik van LEGO INSTRUCTION PLUS