LEGO 41450 Friends winkelcentrum

6 - 8
LEGO 41450
1032 LEGO's
NIEUW
BESTEL
 • Beschrijving
 • Meer

LEGO 41450 Friends Winkel centrum

LEGO 41450 Ga winkelen in dit winkelcentrum van Heartlake City. Lees meer...

Ga samen met Emma en haar familie naar het winkelcentrum voor een leuk dagje winkelen. Olivia stapt op de roltrap op zoek naar een elektronicawinkel. Neem Henry en baby Sophie mee naar de speelgoedwinkel terwijl Emma's ouders kleding gaan kopen. Help Emma om iets lekkers uit te zoeken in de snoepwinkel. Ga naar het restaurantgedeelte op de bovenste verdieping en zoek een gezellige zitplaats met je vriendinnen. Hier kun je een lekkere bubbelthee of een kom noedels nemen. Vergeet je tas niet!
 • Een uitgebreid speelgoedwinkelset met winkels, een fotohokje, een modekraam en een restaurantgedeelte.
 • De set bevat slimme details waarmee kinderen een dagje winkelen met het hele gezin kunnen naspelen in het Heartlake City winkelcentrum.
 • Het LEGO® Friends Heartlake City winkelcentrum (41450) is inclusief 6 personages – 4 LEGO Friends minipoppetjes, een micropoppetje en een babyfiguur – plus accessoires om het winkelspel tot leven te brengen. Het winkelcentrum heeft 5 winkels voor uiteenlopende interesses, van technologie tot muziek en van mode tot speelgoed.
 • Op de 3de etage van deze speelset bevindt zich een restaurantgedeelte met een bubbeltheekraampje en een noedelrestaurant.
 • De set bevat een heleboel leuke details, waaronder een pinautomaat en een verschoonruimte voor baby's, winkels boordevol realistische accessoires, een bewegende roltrap en een glijbaan die de tweede en derde etage met elkaar verbindt.
 • Verras jonge bouwers vanaf 8 jaar die van winkelen houden met dit cadeau voor een verjaardag of de feestdagen. Met dit realistische vriendschapsspeelgoed kunnen kinderen doen alsof ze samen met hun vrienden plezier maken in een winkelcentrum.
 • Dit 1032-delige interactieve speelgoed voor kinderen is ca. 26 cm hoog, 40 cm breed en 16 cm diep. Het is een prachtige blikvanger die zeker indruk zal maken op vriendjes en vriendinnetjes die komen spelen.
 • Laat kinderen kennismaken met de wereld van LEGO® Friends, waar iedereen welkom is en kinderen vrienden ontmoeten waarin ze zichzelf zullen herkennen.
 • LEGO® Friends sets voldoen aan strikte industrienormen, waardoor ze compatibel en consistent in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn – en dat is al zo sinds 1958.
 • LEGO® Friends Heartlake City sets worden tot het uiterste getest om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen. LEGO 41687 Friends Magische Marktkramen LEGO 41688 Friends Magische Woonwagen LEGO 41685 Friends Magisch Kermis Achtbaan LEGO 41441 Friends Paardentraining met aanhanger LEGO 41671 Friends Andreas Zwem Kubus LEGO 41677 Friends Waterval in het bos LEGO 41679 Friends Boomhut in het woud LEGO 41681 Friends Camper met zeilboot LEGO 41682 Friends School LEGO 41683 Friends Manege in het bos LEGO 41684 Friends Heartlake City Hotel