Build a Minifigure Juli 2024: Labrador en prinses als hoogtepunt

Build a Minifigure Juli 2024: Labrador en prinses als hoogtepunt

Twee maanden geleden, in mei, arriveerde de laatste golf LEGO-minifiguren bij de Build a Minifiguren-torens van LEGO-winkels. Zoals altijd was ik in Essen en keek naar de nieuwe cijfers en was helaas nogal teleurgesteld. We zullen nu samen naar de zeven nieuwe personages kijken.

Van de zeven minifiguren valt vooral de prinses met de grote jurk op, maar daarover later meer. De overige figuren zijn niet zo spannend en hebben slechts een paar coole onderdelen zoals de mimespeler, de torso van de zwemmer of de LEGO Store-medewerker. De hond is ook erg cool, maar verder zijn de stukken niets bijzonders. Helaas zijn de poten allemaal onbedrukt en heeft slechts één figuur een tweede gezicht.

LEGO Build a Minifigure Prinses

De prinses vind ik hier het meest interessant omdat ze opvalt met haar stukken en de kleur. Ze past zelfs heel goed bij de roze keizerin uit een van de laatste serie verzamelfiguren. Deze heeft een iets andere stijl, maar met een ander gezicht en ander haar zou je de twee snel kunnen samenvoegen. Het witte gezicht van de nieuwe mimespeler staat haar niet zo goed, maar het was het proberen waard.

Accessoires

De accessoires zijn voor mij interessanter dan de figuren. Hier hebben we een perfecte kans om een ​​Labrador te bemachtigen en er zit ook een vlinder. De trofee en de medaille passen ook heel goed bij elkaar. De telefoon bestaat pas sinds vorig jaar, vooral in een paar Friends-sets, en is een leuke afwisseling. Ik kan niet veel met het eten, maar ik weet zeker dat veel mensen het kunnen gebruiken om hun gebouwde winkels aan te vullen.

Over het algemeen ben ik nogal teleurgesteld over de nieuwe figuren in de Build a Minifiguren-torens. Met de meeste personages kan ik niet zoveel, en de meeste delen zijn ook niet echt bijzonder. De poten zijn onbedrukt, de hoofden hebben bijna allemaal maar één gezicht en ik zie daar geen thematische connectie.

Misschien heeft het iets te maken met de Olympische Spelen in Frankrijk? De atleten en de mimespeler passen heel goed bij elkaar. Als je de prinses of de hond niet echt wilt, hoef je misschien niet meteen naar de dichtstbijzijnde winkel te rennen. De volgende golf kan eigenlijk alleen maar beter worden.

Επιστροφή στο ιστολόγιο