Batobus als LEGO-boot onderweg in Parijs

Batobus als LEGO-boot onderweg in Parijs

Tussen 31 juli en 16 september 2024 staat er een Batobus als LEGO-boot op de Seine in Parijs. De boot zelf is ingericht volgens het merk van de Deense speelgoedfabrikant en zou ook interessant moeten zijn voor LEGO-fans die naar de Franse metropool reizen. Volgens de website ontvangt elke passagier gedurende deze periode een LEGO Pass en een speciale ansichtkaart, die bij de LEGO Brand Store in Parijs kan worden afgestempeld en ingewisseld voor een exclusief souvenir.

Aan boord van de LEGO-boot kunnen fans onder meer deelnemen aan een ‘big captain’s game’ en talloze LEGO-verrassingen meemaken, vervolgt Batobus.

Op de Batobusroute staan ​​in totaal negen verschillende LEGO-gebouwen op de oever (of beter gezegd bij de haltes), waaronder een 2,30 meter hoge Eiffeltoren, een 2,80 meter hoge bos bloemen, een grote piramide bij het Louvre en een indrukwekkend concertvleugel op de Place de la Concorde.


LEGO-bezienswaardigheden bij de LEGO-bootstops

Details over de route en dienstregeling vindt u op de website van Batobus. Ook kaartjes voor de “LEGO stadsrondvaart per boot” (volwassenen betalen 23 euro, kinderen betalen 11 euro) kunnen daar ook geboekt worden.

Regresar al blog