Communityreacties op LEGO Bricklink Series 5 Sets hebben een goed punt

Communityreacties op LEGO Bricklink Series 5 Sets hebben een goed punt

Nu de online community de kans heeft gehad om te reageren op de LEGO Bricklink Designer Program Series 5 -sets, hebben ze een goed punt.

De vijf finalisten voor Series 5 van het Bricklink Designer Program zijn onthuld, waaronder een die het meest gevotte project in elke serie tot nu toe was. De eerste reacties op deze modellen op de LEGO Reddit zijn opmerkelijk positief en de builds gaan tot nu toe goed naar beneden.

Sommige zijn vooral enthousiast over het Mushroom Village van Jonaskramm, bedoeld om uit te breiden op het 964-delige paddenstoelhuis uit de tweede serie.

"Ik heb het eerste paddenstoelhuis in deze laatste ronde gereserveerd en hoopte dat deze nieuwe ook het heeft gehaald", deelt Xippyi2. "Ik kijk ernaar uit om beide in de toekomst te bouwen."

Anderen hopen op dezelfde manier dat dit niet de laatste builds van Jonas zal zijn om het te maken als een bricklink -designerprogramma -set zodat ze een miniatuurdorp kunnen maken.

"Oh ja, geweldig om te zien dat het ontwerp van Jonas opnieuw wordt geplukt", aldus Tranartrekkie. "Hij houdt dit op, we hebben uiteindelijk een heel klein sprookdorp en daar ben ik zo voor!"

Een paar fanontwerpers sprongen in het commentaargedeelte op Reddit om de community ook te bedanken voor hun steun.

"Ik ben de ontwerper achter de‘ Popcorn Wagon ’, en ik wil graag van deze gelegenheid gebruik maken om je te bedanken voor je geweldige steun op weg om het allemaal mogelijk te maken," zei Michalturzanski. “Gefeliciteerd voor alle collega -finalisten - je ontwerpen zijn geweldig en uniek op hun eigen manier! Gelukkig gebouw. ​​"

Datoneguy_steve bedankte ook de fans en zei: "Ik ben de ontwerper van de antiekwinkel! Zo opgewonden dat mijn ontwerp is gekozen, en zo dankbaar voor alle steun! ”

Naarmate de opmerkingen voortduren, maakten sommigen een goed punt over een paar fanontwerpers die een seconde en zelfs een derde build zijn gekozen als onderdeel van het Bricklink Designer -programma. Quantum0Explorer chimde erin door te zeggen: "De LEGO -groep zou Sleeplessnight moeten inhuren."

Noraetic stemde ermee in en deelde: "Dat is de derde set van Sleeplessnight, en de tweede voor Jonas en Krackenator koos in het Bricklink Designer -programma. Op dit punt zou de LEGO -groep ze gewoon moeten inhuren. '

Anderen in de reacties zijn niet zo enthousiast over het feit dat er drie ontwerpers in deze serie zijn die eerder zijn gekozen.

"Ik zie het een beetje oneerlijk dat een ontwerper steeds het grootste deel van het programma wordt gekozen," merkte Killer_Greenstar op.

Het is een goed punt en een dat meer gewicht zou kunnen hebben, afhankelijk van wat er in de toekomstige serie gebeurt, hoewel er een beetje weinig argument is dat de builds van Sleeplessnight populair zijn. Financieel is het een verstandige beslissing om ze te blijven kiezen voor toekomstige sets.

Je kunt HIER klikken om de 5 sets te zien

Επιστροφή στο ιστολόγιο